изборник

пратите нас

Концепт етно села

У склопу етно села „Азбука“ налазе се два ресторана. Капацитет мањег, интимнијег ресторана је 40 места, док је капацитет великог ресторана, идеалног за организацију свих врста свечаности, 150 места. Унутрашњост оба ресторана је јединствена и традиционална са фантастичним погледом на нетакнуту природу Подриња.

Оно што етно село „Азбука“ чини потпуно јединственим и идеално уклопљеним у своје окружење је чињеница да су домаћини за изградњу користили искључиво традиционалне материјале. Стара војвођанска цигла и бибер цреп вратиће вас у дух старих времена. Предивна околина, нетакнута природа и изолација од свега што је урбано, пружиће Вам прилику да уживате и да се одморите.

Етно комплекс „Азбука“ нуди 6 бунгалова (6 индивидуалних кућица) за смештај својих гостију. Свака кућица има капацитет за смештај до 4 особе и свака је опремљена комплетним дневним боравком, мини-баром, собом за спавање и купатилом.

Такође, у склопу нашег етно села постоји велики базен, као и базен за децу (базени су резервисани за госте кућица), дечије игралиште, а у плану су и спортски терени.
Убрзо очекујемо да део етно села постане и авантура парк прилагођен свим узрастима, идеално уклопљен у зону са кафе рестораном постављеним уз вештачко језеро са воденицом и мини браном.

Здраво!

Посети нас на друштвеним мрежама.

Локација (клик)